Graviditet, Fødsel, Baby, Anbefalinger

Så er den her! Det længe ventede indlæg om legetøj til små babyer. For hvad kan en baby egentlig de første par måneder, og når de kan noget, hvad har de så lyst til?

Det skal jeg sige dig!

Spædbørn, altså babyer i alderen 0-3 måneder, kan ikke meget. I starten kan de knapt nok fokusere, og ligner oftest små skeløjede aliens. På det tidspunkt er det overflødigt med legetøj, din ansigt er nemlig den bedste underholdning der findes (lyder totalt som noget min sundhedsplejerske ville have sagt...)

Fra 3 måneder og frem, begynder der dog at ske lidt mere. Sjovest bliver det dog når vi nærmer os 6 måneder, for der kan mange babyer efterhånden begynde at sidde selv, og har fået lidt styr på de små arme og hænder.

Da Bøffen var 4-6 måneder, var det ovenstående ting der hittede, hos den lille mand.

Jeg kan kun opfordre på det kraftigste at få fat i nogle træklodser! Jeg ved at Tiger i ny og næ sælger en kasse med dem til 100,- kr, og ellers er de til at finde rundt omkring.

Alt der larmer er også sjovt, så der kommer ranglen ind i billedet. Vær dog opmærksom på, at din baby nok kommer til at slå sig selv i hovedet en gang eller tolv, så vær forberedt på lidt gråd i starten, imellem lyden af raslen.

O-Ball er nok noget af det mest omtalte legetøj til babyer, da jeg fik Bøffen. #babytrend2016
De er også gode, fordi bebser let kan tage fat i den.

Til sidst, men ikke mindst, er det der er mest populært hos babyer, og også når de bliver børn: alt det de ikke må lege med - eller som ikke er legetøj i hvert fald. Om det så er poser*, nøgler, papir, katte eller plastic flasker, så er det et hit!* undgå kvælning ved at lave et hul i posen, og efterlad aldrig dit barn og poser uden opsyn. Velbekomme.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email