Forældreskab, Graviditet, Fødsel, Baby, Status

Så sker det sgu'! (7-9-13, for alt kan stadig nå at gå galt...) jeg stopper amning! Helt og fuldstændigt.

Jeg er for fjerde-femte gang på antibiotika mod brystbetændelse, på et halvt år. Jeg er så fandens træt af at blive ved at få det! Så selvom planen var, at stoppe amning inden februar, så stopper vi allerede på mandag.

Ikke mere babs til bøf.

Han bliver så sur og frustreret. Og ulykkelig. Stakkels lille fyr. Har allerede nu svært ved at forestille mig hvordan vi skal komme igennem det. Men det skal vi! Det er os der er de voksne, og mig der lider under hans afhængighed. Desuden tror jeg også at hans far får en større rolle, i hele forældreskabet, hvis Bøffen ikke finder sin tryghed i mine bryster. Det kunne være rart hvis tilknytningen var ligeligt fordelt mellem os, som forældre. Det ville nok også resultere i flere kys og kram til mig, uden at det skyldes et ønske om at komme i nærheden af godterne, og den gode mælk. For det er altid det det ender i. Lidt ligesom når en mand tilbyder en kvinde massage... man ved jo godt hvor han vil hen med det, ikke?

Bøffen krammer og putter bare, og vupti, så er der en hånd under min bluse. Før jeg ellers får set mig om, har han selv taget for sig af buffeten. Ja ja, han har vel ikke sin snedighed fra fremmede...

Så, næste uge spår jeg til at blive en helvedes uge. Lige op til jul. Men hellere ugen før, end ugen efter - der er vuggestuen nemlig lukket, og Pat-man skal gerne sendes afsted hver dag, i hans afvænningsperiode, så han får lidt afstand til det han ikke må få - og vi kan få indhentet noget af alt den søvn vi ikke kommer til at få, nætterne efter mandag.

Fire dage, siger de kloge hoveder, fire dage vil det maksimalt tage, før han ikke længere efterspørger det. Det håber vi på er tilfældet.

Jeg har fået amme-stop piller af lægen, som jeg begynder på mandag morgen, efter Bøffens sidste hel-nats-pat-buffet (som vi har praktiseret siden han blev født), og så er det slut.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email