Sissel

Jeg har længe følt at alting ikke var helt som det skulle være. Jeg manglede noget i mit liv. Jeg manglede at finde en del af mig selv, at udstråle mere "Sissel".

Jeg manglede farver i mit liv. På mit tøj.

Så jeg har lavet den store blogger-kliché, selvom bloggen kun lige knap og nap er tre uger. Jeg har fornyet min stiI! Meget endda. Fra at gå i sort fra top til tå, har jeg nu taget springet, og har tilføjet en masse blomster til min garderobe.

I kommer nok stadig til at kunne fange mig rende rundt i all black, for det er nu engang det jeg er vant til. Jeg har dog længe haft lyst til at tilføje farver til min garderobe, fordi jeg simpelthen er et meget mere farverigt menneske, end mit tøj udstråler. Jeg elsker blomster! Man bliver så glad af dem. Overvej lige hvor mange glade dage man ville have på et år, hvis man arbejdede i en blomsterbutik? Man må da blive det mest positive menneske i verden.

Nej, jeg ved godt at bloggen her ikke er en modeblog, og at den har et budskab - men den er også mit personlige medie, og jeg vil fylde det med hvad jeg har lyst til. Ja, jeg interesserer mig også for tøj, hvem gør ikke det? Jeg ved godt det er mor-agtigt at være ligeglad med hvad man ifører sig, men jeg føler mig jo heller ikke som en "mor".

Jeg har gerne ville gå i farver længe før jeg blev mor. Men det er satme svært at gå fra et all-black klædeskab, til et farvet. Det er nemlig vigtigt for mig at min stil stadig har et råt og rock'n'roll-agtigt touch, - og nitter og læder bliver jeg aldrig træt af!

Hvilken bedre anledning, end at blive mor, er det til at foretage et stilskifte?

God lørdag! Sving benene for os!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • Sissel
  • 419 Læsere

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email