Sissel

Jeg har altid vidst at det største der ville ske i mit liv, var at blive mor. Alligevel har jeg, lige fra jeg blev gravid, haft det underligt med at skulle være en "mor". At være mor er en stor og voksen ting. Alt det ansvar der ligger i den titel!

I dag, seks måneder efter jeg blev mor, har jeg stadig et ambivalent forhold til min titel. Jeg er ikke en mor. Mødre er mor-agtige: kedelige, fornuftige og voksne. Jeg er ingen af delene, hvis jeg selv skal sige det.

Når folk ser mig på gaden, uden jeg har barnevogn med, tvivler jeg på de ser mig som en mor. Jeg ligner ikke en mor. Jeg går ikke i mor-tøj, har mor-hår eller opfører mig mor-agtigt.

Jeg er bare Sissel. Præcis ligesom før jeg blev gravid og fik et barn. Sissel der aldrig vil være voksen og kedelig. Sissel der aldrig vil stoppe med at lære, stille spørgsmål om verden og stoppe med at drømme. Måske er jeg bange for at blive voksen, men hvem siger man absolut skal være det? For min søn er jeg voksen. Jeg er hans voksen. Jeg tager voksenvalg: valg jeg mener er bedst for ham og os. Han stoler på at jeg har styr på alt, han synes jeg er den bedste, fordi jeg er hans mor.

Mor er den bedste i verden. Jeg er den bedste for min søn. Det jeg er bedst til, er at være mor.
Jeg er ikke sådan en mor, som jeg forestiller mig en mor er. Nej. Jeg er sådan en mor jeg gerne vil være. Sådan en mor der bare er Sissel, men som også er mor til min søn. Jeg er helt vildt god til at være mor(!), det at være mor, er noget af det vigtigste i mit liv.

Hvad der er endnu vigtigere er, at jeg er Sissel. Sissel der er mor. Ikke moren der også hedder Sissel.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Sissel
  • 930 Læsere

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email