Sissel, Bag om Bøffen

Jeg læste forleden et indlæg på en anden blog, der helt sikkert er et besøg værd. Hun er nemlig et dejligt, positivt menneske med en selvindsigt og indstilling til livet, som alle burde lade sig inspirere af.

Det var egentlig bare et indlæg, fuld af fakta om bloggeren bag, jeg læste. Jeg fandt det interessant, fordi jeg altid er nysgerrig på at lære mere om de personer, hvis liv jeg følger med i; hvad end det er online - eller i det virkelige liv.

Så her er nogle facts om mig selv

Mit navn er Sissel, sidst i oktober fylder jeg 25 år. Jeg føler mig som én på max. 22 år, og jeg bliver oftest heller ikke skudt til at være ældre. Jeg tror både det skyldes mit udseende, men også min umiddelbare måde at være på. Jeg synes selv jeg har ret stor selvindsigt, og er klogere end mange, på mennesker og følelser.

Jeg vil selv sige at jeg er et positivt menneske, med nogle negative følelser. Jeg er nemlig rigtig glad for livet og verden, og kan finde skønhed i det meste. Jeg glæder mig til fremtiden og er ovenud lykkelig for det jeg har i mit liv, og det jeg har oplevet indtil nu. Samtidig er jeg dog også ret sort/hvid i min tankegang, og har tit et elske- eller hadeforhold til verden omkring mig.

Fra jeg blev født, til jeg flyttede hjemmefra, boede jeg i en lille by i Østjylland, ved navn Ørsted. (Det er den by der er lavet en dokumentarserie om, på tv2, kaldet "Landsbyen der ikke ville dø". Så nu er det ligeså slemt at sige man er derfra, som at sige man er fra Randers - som er den største by Ørsted ligger tæt på.)

Da jeg gik på gymnasiet flyttede jeg ind til Randers, i en lejlighed. Derefter flyttede jeg til Herning, hvor jeg gik på VIA Design (tidligere TEKO - Design and Business School), hvor jeg studerede branding og marketing.
Da jeg var færdig med min uddannelse, vidste jeg godt at det ikke var det jeg ville arbejde med. I stedet fandt jeg ud af at det var mere mig at fordybe mig i det enkelte individ, i stedet for at analysere målgrupper og segmenter, for at prøve at ramme dem med markedsføring - uden rigtig at opnå et målbart resultat. Face2face arbejde er mere mig. Jeg vil snakke med mennesker, jeg vil skabe tillid og jeg vil påvirke folk personligt.

Til september starter jeg på Metropol, på 2. semester, på socialrådgiver-uddannelsen.
1. semester tog jeg i Odense, på UCL Lillebælt, da jeg var gravid.
I samme måned bliver Bøffen 1 år, og så er det et år siden jeg var gravid og fødte verdens dejligste lille baby.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email