Contains affiliate links Skønhed, Anbefalinger

Først og fremmest, så kan jeg kan stå inde for alle produkterne på collagen her, da jeg har prøvet dem alle! Ja ja, #bigspender - eller storforbruger af skønhedsprodukter.

Nå men til sagen....

Jeg elsker Luxplus!

Jeg er ikke engang betalt for at skrive det, og jeg siger det også glædeligt højt, til alle jeg kender. Eller faktisk kan jeg bedst lide at holde de alle bedste tips, for mig selv, for tænk nu hvis at priserne bliver sat op, hvis alle begynder at handle der? Så normalt deler jeg faktisk kun mine yndlingstips med de mennesker jeg føler, fortjener at føle sig ligeså heldige som jeg føler mig, når jeg opdager sådan nogle sider, som f.eks. luxplus.

Luxplus er et mekka af fantatiske produkter, og priserne er endnu mere fantastiske!

Der er ikke det jeg ikke køber derinde; the, vitaminpiller, håndsæbe, alt til vask af kroppen, håret, Bøffen. Jeg køber makeup derinde, det er f.eks. det billigste sted at købe super-pudderen fra Youngblood. Rimmels læbestifter "The Only One" , som virkelig er behagelige at have på - og pisse flotte. Derudover er neglelak som normalt er ret dyre, såsom Opi og Essie, sindsygt billige! Cliniques produkter er billige, og der er et stort udvalg, for ikke at nævne deres udvalg af parfume! Ja, jeg kan sgu' ikke sige noget dårligt om Luxplus.....

Hvad endnu bedre er, er deres leveringstid og pris. De leverer nemlig som oftest fra dag-til-dag, og så helt gratis! Det eneste det hele kræver, er at man er medlem, og de 89,- kr. det koster, betaler jeg gerne for at spare så mange penge.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email