Graviditet, Fødsel, Baby, Sissel, Udenpå, Forældreskab

Jeg kan ikke helt huske hvordan jeg forestillede mig, at min krop ville se ud, efter min graviditet. Jeg prøvede vel at lade være at tænke så meget over det, og forsøgte at tage det som det kom. Jeg var overbevist om at jeg ville ende med en masse strækmærker. Det var faktisk nok min eneste frygt, da jeg ikke rigtig havde gjort mig overvejelser om hvad en graviditet ellers kan gøre ved kroppen.

Strækmærker kom der ingen af, selvom min mave voksede hurtigt til tider. Jeg tog omkring 15 kilo på, afhængig af hvad man regner som mit udgangspunkt. Jeg havde tabt mig en del inden jeg blev gravid, men hvis jeg regner fra min normalvægt på 57 kg, så endte jeg på knap 70 kg til slut - og tog dermed ca. 13 kg på, i min graviditet.

Heldigvis har jeg vejet knap 70 kg før. Da jeg stoppede på p-piller som 19-årige, tog jeg nemlig 15 kg på, over 3 måneder. Tro det eller lad være. Den tid var svær, især fordi det gik så hurtigt at jeg ikke kunne nå at følge med psykisk.

I min graviditet kom det mig dog til gode - for var det ikke fordi jeg havde været igennem det, at tage meget på over kort tid, så, tror jeg at jeg havde haft rigtig svært ved at affinde mig med tallene på vægten - og de ekstra kilo på sidebenene (og kinderne), i min graviditet.

Da jeg havde født, og stadig lå og ømmede mig på hospitalet, tænkte jeg at min krop aldrig ville blive sig selv igen. Det skulle dog vise sig, at allerede få måneder efter Bøffens ankomst, så lignede jeg mig selv igen.

I dag, over et år siden, er det eneste tegn på at jeg har været igennem en graviditet, at min navle aldrig rigtig har fundet sig selv igen. Faktisk tror Bøffen det er en tredje nipple. Så han bliver pænt skuffet, når der ikke kommer mælk ud af den.....

Mht. at tabe mig, så er det eneste jeg har gjort, at amme. Foruden amning, så er jeg dog også sikker på at det er en af de mange ung-mor fordele. Kroppen restituerer hurtigere, jo yngre man er, så her vinder jeg vel også lidt.....

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email