Tatoveringer, Sissel

Dette er tredje indlæg om mine tatoveringer, og betydningen bag. Denne gang handler det om ben...

Stregerne på benene
Under 2. verdenskrig blev nylon brugt til reb, faldskærme og andet udstyr til soldaterne. Derfor stoppede produktionen af nylonstrømpebukser til kvinderne. Dengang blev strømpebukserne syet sammen bagpå, og dette en en synlig sort streg, ned langs begge ben. Mange kvinder tegnede derfor selv en sort streg, ned ad begge ben, for at det skulle ligne at de havde strømpebukser på. Fake it till you make it, ikke sandt? Jeg er selv meget: "jeg kan alt, når jeg lige har sat mig ind i det"-agtig, så denne tatovering er en hyldest til DIY, at den rigtige vare ikke behøver at være den bedste, og kvinder. Feminine, dejlige kvinder.

SKIN
Jeg stødte engang på et projekt kaldet "Skin Project". Det går ud på at mennesker fra hele verden, der gerne vil være med, skal have tatoveret et ord fra en 2065-lang historie.. På den måde vil en masse forskellige mennesker, hele verden over, sammen danne en historie, ud af alle de ord de hver især har tatoveret.

Trekanten
Èn af mine all time favorite kunstnergruppe er Alt-J. Før de blev kendte. Selvfølgelig. Sådan er det altid. Deres første album er udefinerbart FANTASTISK. Alt+J er ligeledes en computergenvej der, når man trykker på tasterne ALT + J, giver et delta-tegn aka. en trekant. Derfor trekanten, som musikerne Alt-J også synger meget om... "Triangles are my favorite shape. Three points where two lines meet."

Fluen har jeg skrevet om her

Kvinde
Endnu en tatovering dedikeret til det feminine, følesomme, bløde, velformede individ; kvinden. Rimelig akavet når den mandlige læge, der er ved at forberede en gynækologisk undersøgelse, lige inden han tager sit dyk spørger: "Hvad står der der? Nåååå, "kvinde"....." Jep, that happened.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments