Tatoveringer

Se tidligere indlæg om tatoveringer under kategorien med samme navn.

Dansende skelet
"If you can't get rid of the skeleton in the closet, you better teach it to dance" - så jeg lærer mine at danse ballet.

Cypern
Det land der betyder mest for mig, udover Danmark. Jeg har været på ferie her, fem gange, og den sidste var med min ekskæreste. Den tur lærte mig, at jeg skal huske at rejse med dem jeg elsker. De første fire gange har været med min mor (og nærmeste familie nogle af gangene). Det har betydet rigtig meget, at jeg har været på ferie igennem hele min barndom. Jeg føler det altid helt magisk når jeg er afsted, og jeg glæder mig som en sindsyg til at tage på ferie med min egen lille familie nu.

Katten
Jeg har vist altid været lidt en cat lady. Jeg har i hvert fald altid haft kat. Nu har min mor godt nok de sidste to, af katteslægten der stammer fra min allerførste kat, Fie. Nu bor jeg med Michael, som er Fotografens eks'. Så han er vel det man kalder en skilsMISSE kat. Fra gymnasiet har jeg to rigtig gode veninder, aka. Misserne. De har efterfølgende fået tatoveret den samme lille mis. På den måde er vi alle, altid i selskab med en Mis.

Bøjlen
Det er oftest den første folk spørger mig om, hvad betyder. Måske fordi man skulle tro, at jeg tror, at jeg er et eller andet fancy pancy indenfor modeverdenen. Næh nej, den refererer faktisk bare til alle mine tanker omkring hvad det ydre, på et menneske, betyder. Hvad det betyder hvordan man klæder sig, og hvordan beklædning kan definere ens personlighed. Jeg har jo også selv en kærlighed for tøj, og udvikle og finde mig selv, gennem min garderobe. Så poetisk tøj lige pludselig kan blive. Lol. Jeg har forresten selv lavet den, med tatovør-kittet derhjemme (i Herning).

Øjet
Jeg har i mange år tænkt over at få et øje tatoveret. Pludselig en dag stod jeg ved en tatovør, som gør sig meget i dot work. Han lavede øjet efter mit øje, mere eller mindre, og uden stencil (skabelon).

Surrender
Det her er den første tatovering jeg fik. Jeg mener jeg havde ideen til den, længe før jeg fik den. Jeg var 19 år, og jeg fik den lavet hos en pige, der gik en klasse over mig, på gymnasiet. Hun tatoverede derhjemme. "Surrender" er en sang med rock-bandet Billy Talent, og min all time yndlingssang.

Kvisten
Den har jeg også selv lavet. Det er nok den tatovering der har allermindst betydning. Jeg ved sgu' ikke hvad symbolikken bag den er, men natur og melankoli er lige mig, så det siger vel også noget...

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email