Point of View

Alle blogs starter med et "det-her-handler-bloggen-om"-indlæg, så her er det.

Det hele startede med et debatindlæg. Min lyst og interesse for at starte en blog om at være ung mor, startede med et debatindlæg, udgivet i Kristeligt Dagblad d. 14 februar 2017. Det kan læses her .

Overskriften lød: "Stop egoshowet og få børn tidligere".

Jeg skrev det unuancerede og provokerende debatindlæg, hvor jeg kommer med min mening om hvorfor der er flere fordele end ulemper, ved at få børn tidligt. Med tidligt mener jeg i 20'erne, da gennemsnitsalderen i dag er nået 29 år på landsplan. Jeg deler mit syn på hvad en god mor er, og at en mor på 35 år ikke er bedre end én på 25.

Jeg fik enorm stor respons på det indlæg, både positiv og negativ. De negative var primært fra kvinder der føler sig ramt, da de selv først har fået deres første barn i en alder af 30+ år. Kvinderne i 20'erne, og kvinderne over 50 år gav mig enorm opbakning. Jeg tror det skyldes at den første gruppe af kvinder enten ikke har børn, men (forhåbentlig) begynder at tænke over deres forestilling om det her med at få børn, ved at læse mit provokerende, karikerede og til dels fordomsfulde indlæg. Den anden gruppe af kvinder, de ældre, (dem der kunne være min mor 😉) de fik selv børn i tyverne, og endda tidligere, da det var det man gjorde da de var unge.

Mit ønske med indlægget var at nå ud til den første gruppe: kvinder i 20'erne, der endnu ikke har fået børn, men som ønsker dem. Kvinder der måske ikke bevidst har tænkt det, men som underbevidst er overbevist om, at deres ønske om børn først kan realiseres når de er over tredive. De kvinder vil jeg aller helst have til at læse mit debatindlæg. Det er ligeledes (mest) dem denne blog er henvendt til.

Jeg håber der er kvinder der falder over denne blog, som har lyst til at se den nuance jeg ser livet i, og måske blive inspireret til selv at smide alle forestillinger, om hvordan det hele skal være og se ud, og i stedet bare følger deres hjerter. Mit hjerte banker for at være mor, og det gjorde det længe før jeg blev det. Jeg sprang bare ud i det i en tidlig alder, og det er jeg sikker på jeg aldrig kommer til at fortryde.

Nu er min mission at gøre det in at være ung mor!Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email