Status

Jeg tænkte en lille livsupdate kunne udgøre det for et indlæg i dag.

Herhjemme har vi haft travlt med at lave om i lejligheden. I sidste uge blev vi en lille smule bedrøvede, da vi egentlig havde fundet den perfekte lejlighed til os, men ikke fik den. Vores nuværende er en 48 kvm, 1,5 værelses andelslejlighed. Så her er trangt, og det bliver kun værre i takt med at Bøffen bliver større.

Så nu prøver vi at få det bedste ud af det, og lave lidt om, male og skabe mere plads. Da det stod på, var vi nødt til at spise på gulvet, som i kan se på billedet. Spisebordet var nemlig nymalet, sammen med det meste af køkkenet. Så rugbrødsmadderne blev spist på gulvet foran sengen.

For at forny vores lejlighed endnu mere, var vi en tur i IKEA tirsdag. Ja, vi er stadig kærester, selvom det var en presset tur. Man skal for guds skyld spise som det første når man kommer derud, ellers bliver man hurtigt uvenner. Det der med at tage planter markeret med "udstillingsvare", så man ikke må købe den (selvom den stor blandt de andre planter i kassen!!!) det skal man også lade være med. Jeg havde lige udset mig en plante som jeg bare måtte eje, men helt uforstående stod jeg i kassen og fik ikke lov at hente den. Tålmodigheden var opbrugt, så jeg orkede ikke at gå ind og hente en ny.

Bøffen sov indtil vi skulle igennem deres tag-selv afdeling, så han gik faktisk glip af det sjoveste ved IKEA: alle de indrettede rum. Men hans IKEA-mødom er hermed taget.

I weekenden var jeg alenemor, fordi min kæreste var i Jylland. Det var faktisk rart nok. Altså det der med at være alene når Bøffen sov, og ja, bare tænke på Bøffen og mig selv.

Mandag var jeg dog klar på at blive aflastet lidt, og da min kæreste er arbejdsløs, og pt bare går hjemme, så kunne jeg få noget Sissel-tid. Derfor tog jeg ind til Beauty and Style, som er en frisør- og kosmetologskole. Hvilket betyder virkelig billige priser på alt i skønhedsbehandlinger. Så tjek det ud, der ligger fem skoler i Danmark.

Det er helt sikkert min nye faste udgift hver måned. Lidt selvforkælelse. Det fortjener man sgu' som mor.

Onsdag aften var jeg også uden Bøffen, da jeg havde meldt min veninde og jeg til et Hella Joof foredrag. Den kvinde er sgu' fantastisk! Hun er et multitalent og en kæmpe inspiration. Det bedste jeg fik med fra hendes foredrag, var hendes "Rub og stub"-regel, der går ud på, at hvis han misunder en anden, for noget de kan eller ejer, så skal man spørge sig selv: "Vil jeg bytte alt med personen? Liv, udseende, job, venner, kæreste. Så jeg får alt den person har, inkl. det jeg misunder. Men så får personen også alt jeg er og har."

Det hjalp mig meget at lære den regel, fordi jeg lidt for tit drømmer mig til nogle ting, som jeg egentlig ikke har behov for, men som jeg tror vil gøre mit liv bedre. Derfor misunder jeg tit andre der har lige præcis det, men glemmer alle de ting de ikke har: nemlig mit liv. Det vil jeg ikke bytte for noget i verden.

I hendes for nyligt udgivet bog "Papmaché reglen", som jeg også er gået i gang med, kan man læse meget mere om den inspirerende kvindes livsregler.

Hej for nu!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Status
  • 576 Læsere

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email