Point of View

Søvn

Hverken din søvn eller dine børns søvn, kan jeg råde dig en skid om. Søvn er ikke min stærke side, eller, jo min egen søvn er - jeg er nemlig super god til at falde i søvn! At putte børn, og specielt min egen, er ikke et af mine talenter.. Putteritualer er en by i Rusland, og vi har ikke selv gjort os gode erfaringer. Hvis du ikke har børn endnu, så bare håb på at du får børn med sovehjerter..... mere er der ikke at sige til det.


Depression
Jeg kan ikke svare dig på hvornår du er deprimeret., jeg vidste ikke engang selv at jeg var det. Jeg ved bare, at jeg ikke synes nogen skal gå rundt og have det dårligt. Måske du ikke er deprimeret, men hvis du kan gøre noget ved det - så gør det. Snak med nogen. Helst fagfolk - også selvom de ikke altid ved hvad de taler om, men det er nu engang dem der kan hjælpe dig videre i systemet, hvis der er noget at stille op. Tag dig selv alvorligt - du har kun ét liv.


Hvordan man kommer videre
Det er jeg nok den sidste du skal spørge til råds om. Det er helt umuligt for mig selv at komme videre. Både fra ekskærester, forliste forhold, hændelser, oplevelser, dødsfald, svigt, mistede kæledyr - you name it. Jeg kan følelsesmæssigt ikke komme over, og give afkald, på følelser og drømme jeg har været i. Jeg er nok bare en romantiker på det punkt. Jeg mindes oftest alle de gode ting. Glemmer ofte det dårlige. Så alle jeg nogensinde har følt noget for, har jeg mest kun gode minder og tanker om. Det er måske meget rart at vide, for de pågælende personer. Desværre læser de næppe den her tekst - så hvad fanden!


Serier

Jo, du må faktisk godt spørge mig om serier. Jeg har dog kun set meget få, men de har satte også været gode - ifølge mig! Jeg har faktisk set de samme 3 serier flere gange, for jeg tør ikke rigtig at gå i gang med nye. Jeg er bange for at miste interessen for hurtigt, og dermed gå i gang med endnu en ting, jeg ikke kan fuldføre. Mine interesser er nok også bare lidt indskrænkede på serier. Krimi - no go. Gamle serier - no go. Derfor har jeg aldrig set Sex and the City. Ikke engang ét afsnit. Jep, den er for gammel til min smag. Alt hvad der er hypet, er faktisk ikke mig. Ikke fordi alle andre kan lide det, men fordi alle de serier jeg har forsøgt at se, som de fleste andre har set, simpelthen ikke interesserer mig. Jep, du må gerne kalde mig sær.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kontakt: Sisselvinther@hotmail.com

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Få besked om nye indlæg på email